Τυλιχτάρια με χοιρινό, συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι


Υλικά για 4 άτομα
  • 8 φέτες χοιρινό ψαρονέφρι
  • 10 φέτες ψωμί για τοστ
  • ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 30 γραμμ. κεδρόμηλα, κοπανισμένα
  • ρίγανη
  • μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση
Χτυπήστε το κρέας με το γουδοχέρι ή με τη λαβή ενός μαχαιριού για να μαλακώσει.
Τρίψτε το ψωμί στο μούλτι, ραντίστε το με αρκετό λάδι (να μη μουλιάσει) και ανακατέψτε το με το σκόρδο, τα κεδρόμηλα, τη ρίγανη, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο.
Απλώστε μια στρώση από το μείγμα πάνω σε κάθε φέτα κρέατος, τυλίξτε τις σε ρολό και κλείστε τις με μια οδοντογλυφίδα ή δέστε τις με σπάγκο μαγειρέματος.
Λαδώστε ένα ταψί που να χωράει τα τυλιχτάρια σας, χωρίς να αφήνει μεγάλο περιθώριο.
Ρίξτε αρκετή από τη γέμιση στον πάτο του, τοποθετήστε πάνω τα τυλιχτάρια και πασπαλίστε τα με την υπόλοιπη γέμιση.
Περιχύστε με 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 40΄, σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο τα πρώτα 15΄.

Σερβίρετε τα ζεστά.

Το διαβάσαμε:http://www.newsbeast.gr/geuseis/arthro/2728076/tilichtaria-me-chirino



Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!



Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου