Χωριάτικη μακαρονάδα φουρνου με λουκάνικο


Υλικά
1 συσκευασία Πενάκι MISKO
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
500 γρ χωριάτικα λουκάνικα, κομμένα σε ροδέλες
1/2 φλ. λευκό κρασί
500 γρ ντομάτα κονκασέ ψιλοκομμένη
250 γρ γραβιέρα, τριμμένη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά al dente σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο. Κατόπιν τα στραγγίζουμε.
2. Παράλληλα, σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το λουκάνικο για 3-4 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε τη ντομάτα κονκασέ και αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βάζουμε τα ζυμαρικά σε μεγάλο λαδωμένο ταψί. Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε από πάνω με την τριμμένη γραβιέρα και ψήνουμε για 20 λεπτά, μέχρινα λιώσει το τυρί και να ροδίσει η επιφάνεια.

Το διαβάσαμε: http://www.misko.gr/diagonismosmistika/



Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!



Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου