Λιγκουίνι με σύκα από τον Τάσο Αντωνίου


Η πιο καλοκαιρινή πρόταση, έτοιμη σε δέκα λεπτά.

Υλικά
  • 350 γρ. λιγκουίνι
  • 500 γρ. σύκα
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 100 γρ. προσούτο
  • Αλάτι

Διαδικασία
Ετοιμάζουμε τα λιγκουίνι al dente (δηλ. τα βράζουμε κατά 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες του κατασκευαστή). Σε αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το βούτυρο και το κρασί για περίπου 3 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Ξεπλένουμε τα σύκα και κόβουμε το καθένα σε τέσσερα κομμάτια. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με το βούτυρο και το κρασί και σωτάρουμε για 1'. Προσθέτουμε τα σύκα και το προσούτο και σερβίρουμε αμέσως.

Το διαβάσαμε:http://www.reader.gr/life/food/me-geysi-hroma-syntagi-gia-ligkoyini-me-syka-apo-ton-taso-antonioy



Τρώγε, για να ζεις και μη ζεις, για να τρως. - Σωκράτης, 469-399 π.Χ.

Το Cook-Kouk by Koukouzelis market δημιουργήθηκε για εσάς , μέσα θα βρείτε δοκιμασμένες συνταγές για φαγητά και γλυκά από την Ζαμπέτα, και όσο μαγειρεύει , εμείς στη Koukouzelis market electric ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες τιμές μόνο για εσάς!



Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου